fbpx

Leiderschap, Structuur, Veranderkracht

 

Modern Management

De snelheid van veranderingen neemt steeds meer toe. Organisaties passen zich aan of verlaten het speelveld. Wendbaarheid is de sleutel om als organisatie in het spel te blijven.

De kwaliteiten van medewerkers maken de wendbaarheid van je organisatie. Om deze kwaliteiten maximaal in te zetten, hebben zij optimale begeleiding, ondersteuning en vertrouwen nodig van het management. Moderne tijden vraagt Modern Management!

Modern Management is de vaardigheid om een omgeving te creëren waar medewerkers maximaal floreren, continue waarde leveren voor klanten en als organisatie leren en ontwikkelen.

Moderne Managers creëren deze omgeving door;

–  Persoonlijke Leiderschap
–  Een Optimale Structuur van samenwerking
–  Inzet van Veranderkracht

Een Modern Manager is expert in Leiderschap, Structuur en Veranderkracht. Deze drie pilaren vormen de basis voor de Modern Management Academy, een learning en community platform voor iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van management

Leiderschap

01

Leiderschap is het vermogen door de inzet van je eigen kwaliteiten anderen het maximale uit zichzelf te laten halen. Modern Managers creëren een omgeving van vertrouwen waar medewerkers geïnspireerd zijn om voor klanten, collega’s en hun organisatie het elke dag beter te maken. We laten de potentie van elke medewerker naar boven komen en ontwikkelen een lerende omgeving. Als Modern Manager ben je transparant over je eigen ontwikkeling en geef je het goede voorbeeld.

Structuur

02

Structuur is de sleutel om meer dan het individu te ontwikkelen. Met een goede structuur verbinden we medewerkers, teams en afdelingen met elkaar om snel waarde te leveren voor klanten. We maken het mogelijk om de uitvoering te koppelen aan de strategie van organisaties en samen met medewerkers een transparante omgeving te creëren. We gebruiken feedback van hen en hun klanten om zo continu te leren en te verbeteren. De Modern Manager heeft de uitdaging om het geheel te optimaliseren en ondersteunt het systeem waar medewerkers in acteren.

Veranderkracht

03

Veranderkracht is de feedback gedreven aanpak die je helpt duurzame veranderingen door te voeren. We redeneren vanuit de uitdagingen en creëren opties om dichter bij ons doel te komen. Op een experimentele wijze testen we onze oplossingen en valideren onze hypothesen. De Modern Manager is de leider in verandering en betrekt de medewerkers bij deze verandering. Zij neemt verantwoordelijkheid voor het proces van verandering en creëert met haar leiderschapsstijlen een omgeving van continu verbeteren.

Gratis webinar 25 maart 2021

 

Modern Management Academy

Wil je meer weten over Modern Management en haar drie pilaren? 
Doe dan mee met onze gratis webinars. Iedere maand behandelen wij een onderwerp binnen de drie pilaren van de Modern Management filosofie.
De webinars bestaan uit een deel kennisdeling en een Q&A (vragenronde aan de experts).

Zijn Value Streams een hype of het nieuwe normaal?

Tijdens dit Modern Management webinar delen we onze kijk op Value Streams. Met onze klanten en relaties praten we in toenemende mate over Value Streams. Om een organisatie van teams en afdelingen goed te laten renderen, moeten we een omgeving creëren waarin dit mogelijk is.
Gratis

"Wat men moet leren doen,
leert men door het te doen."

 

#quote #aristoteles

Wat mensen over ons zeggen

 

Testimonials

De Academy

 

Blijf relevant

Expert worden in Modern Management?

De Modern Management Academy is je nieuwe thuis. De Academy is een platform voor managers, door managers. Tientallen jaren ervaring is gebundeld op één plek.

Voor leden verzorgen we een maandelijks programma met de nieuwste inzichten op het gebied van Modern Management. De drie pilaren Leiderschap, Structuur en Veranderkracht aangevuld met ervaringen en inzichten van experts.

Het vaste programma wordt aangevuld met exclusieve community sessies en events waar Moderne Managers hun uitdagingen en inzichten delen.

Een bron van inspiratie gevuld met Q&A’s, Whitepapers, Podcasts over Leiderschap, Structuur en Veranderkracht.

Wij werken o.a. met en voor:

 

Referenties