fbpx

Een verzameling van ALLES

 

Jouw Online Bibliotheek

Gisteren heb jij een introductie in de wereld van Modern Management gehad. Vandaag gaan we de diepte in.

Je bent nu in de Online Bibliotheek binnen jouw Starterskit. Hierin vind je video’s met lessen over dé drie pilaren van Modern Management: Leiderschap, Structuur en Veranderkracht.

Scroll naar beneden om jouw video’s te bekijken! Wij snappen dat je het druk hebt, dus je kunt altijd later terugkomen naar deze pagina, zodat je de video’s in kunt delen in de tijd dat het jou uitkomt.

Leiderschap

01

Leiderschap is het vermogen door de inzet van je eigen kwaliteiten anderen het maximale uit zichzelf te laten halen. Moderne Managers creëren een omgeving van vertrouwen waar medewerkers geïnspireerd zijn om voor klanten, collega’s en hun organisatie het elke dag beter te maken. We laten de potentie van elke medewerker naar boven komen en ontwikkelen een lerende omgeving. Als Moderne Manager ben je transparant over je eigen ontwikkeling en geef je het goede voorbeeld.

Structuur

02

Structuur is de sleutel om meer dan het individu te ontwikkelen. Met een goede structuur verbinden we medewerkers, teams en afdelingen met elkaar om snel waarde te leveren voor klanten. We maken het mogelijk om de uitvoering te koppelen aan de strategie van organisaties en samen met medewerkers een transparante omgeving te creëren. We gebruiken feedback van hen en hun klanten om zo continu te leren en te verbeteren. De moderne Manager heeft de uitdaging om het geheel te optimaliseren en ondersteunt systeem waar medewerkers in acteren.

Veranderkracht

03

Veranderkracht is de feedback gedreven aanpak die je helpt duurzame veranderingen door te voeren. We redeneren vanuit de uitdagingen en creëren opties om dichter bij ons doel te komen. Op een experimentele wijze testen we onze oplossingen en valideren onze hypothesen. De Moderne Manager is de leider in verandering en betrekt de medewerkers bij deze verandering. Zij neemt verantwoordelijkheid voor het proces van verandering en creëert met haar leiderschapsstijlen een omgeving van continu verbeteren.

Leiderschap

Video afspelen

Video 1. Leiderschap onder de Loep
(klik op de PLAY-knop om te kijken)

Structuur

Video afspelen

Video 2. Bouwen aan Structuur
(klik op de PLAY-knop om te kijken)

Veranderkracht

Video afspelen

Video 3. Veranderkracht in Beweging
(klik op de PLAY-knop om te kijken)

"Een moderne manager en/of organisatiecoach is bedreven in de gebieden Leiderschap, Structuur en Veranderkracht."
–Dave Boere & Gregor Heidinger

 

Heb je de video's bekeken? Gaaf! Dan ben je weer een stukje meer een 'Modern Manager'. Morgen ontvang jij een mail met een mooie bonus!