fbpx

Welkom bij de Modern Management Starterskit

 

Bekijk de introductievideo

Hartelijk welkom bij de Modern Management Starterskit.

Ben jij als managers en/of organisatiecoach klaar voor de toekomst? Dat ga je ontdekken in deze “Modern Management Starterskit”.

Je ontvangt deze Starterskit in delen, omdat het nogal veel is om allemaal in één dag tot je te nemen. En omdat wij weten dat managers en organisatiecoaches nou eenmaal vaak drukke mensen zijn, verdelen we de stof in zogenaamde ‘snackable content’ (kleine brokjes van informatie en entertainment).

Zo gaan we je komende dagen, elke dag bedienen met ervaringen en inzichten op het gebied van Leiderschap, Structuur en Veranderkracht. Want dit zijn de drie pilaren van een moderne manager (of organisatiecoach).

De hosts van dit programma zijn Dave Boere en Gregor Heidinger. Hiernaast kun je starten met het kijken van de eerste echte podcast over Modern Management, waarin Dave en Gregor uitleggen wat Modern Management precies inhoudt.

Heb je deze ooit al gezien? Ga dan door naar ons YouTube kanaal, waar je vandaag nog meer van dit soort video’s kunt bekijken.

Scroll snel naar beneden voor het tweede gedeelte van vandaag!

P.s. onderwerpen die wij behandelen in de Starterskit, zijn een mooie voorproef van wat wij behandelen in onze online opleiding “Modern Management Journey“. Hierin leiden wij managers en/of organisatiecoaches op tot toppers in hun vak.

Video afspelen
Video afspelen

Interviews met experts

 

Leren van de besten

In de Modern Management Academy nemen wij maandelijks interviews af met experts in de branche.

In de Starterskit kan dit onderdeel dan ook niet ontbreken. Kijk hiernaast een interview met expert Andy Wijman.

Ben je klaar? Goed gedaan! Morgen sturen wij je een mail met daarin het volgende deel van de Starterskit: video’s met lessen over Leiderschap, Structuur en Veranderkracht.

Mocht je nu al vragen hebben, neem contact met ons op.

"Any fool can know.
The point is to understand."
–Albert Einstein

 

#quote

Wij werken o.a. met en voor:

 

Referenties