fbpx

Blijf relevant als manager en/of organisatiecoach

 

Over Modern Management Academy

Expert worden in Modern Management?

De Modern Management Academy is je nieuwe thuis. De Academy is een platform voor managers, door managers. Tientallen jaren ervaring is gebundeld op één plek.

Voor leden verzorgen we een maandelijks programma met de nieuwste inzichten op het gebied van Modern Management. De drie pilaren Leiderschap, Structuur en Veranderkracht aangevuld met ervaringen en inzichten van experts.

Het vaste programma wordt aangevuld met exclusieve community sessies en events waar Moderne Managers hun uitdagingen en inzichten delen.

Een bron van inspiratie gevuld met Q&A’s, Whitepapers, Podcasts over Leiderschap, Structuur en Veranderkracht.

Blijf relevant als manager en/of organisatiecoach

 

Over Modern Management Academy

Bij de Modern Management Academy is hét leerplatform voor de Modern Manager. Professionals leren continu en wanneer en hoe zij het willen. De Academy is hiervoor ingericht. We hebben voor iedereen enorm veel inspiratie vrij toegankelijk gemaakt.

Webinars, Blogs en Podcasts over actuele onderwerpen voor de Moderne Manager. De thema’s zijn Leiderschap, Structuur en Veranderkracht.

Het lidmaatschap: wil je meer verdieping van de bovenstaande thema’s, sparren over je eigen uitdagingen en leren van de cases van anderen? Wordt dan lid van onze Academy.

Elke maand brengen we nieuwe inzichten over Leiderschap, Structuur en Veranderkracht.

Je kunt binnen de community sparren met collega-managers over de Moderne thema’s in je vak

Maandprogramma:

Als lid van de Modern Management Academy zorgen wij ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van actuele theoriëen en zaken binnen jouw vakgebied. Dit doen wij door een maandprogramma aan te bieden, waarbij je iedere week toegang krijgt tot actuele en exclusieve video’s.

Week 1. Leiderschap onder de loep

Week 2. Bouwen aan structuur

Week 3. Veranderkracht in beweging

Week 4. Expert van de Maand

Het maandprogramma wordt aangevuld met Webinars, Q&A’s en Podcasts over Modern Management. Je zit altijd op de eerste rij.

We verbinden de Moderne Managers in onze community en verzorgen maandelijkse ervaringssessies. Hier brengen we cases in van elkaar en sparren we over je opties om te komen tot een aanpak en oplossingen.

De sessies worden begeleid door Dave Boere en Gregor Heidinger.

Je lidmaatschap maakt het mogelijk om altijd alles terug te kijken.. we bewaren het voor jou in onze bibliotheek!

Modern Management Academy-Next Level Learning

Next Level Learning is de aanvulling op onze Academy. We bieden je de mogelijkheid om op eigen wijze jezelf te ontwikkelen.

Blended/Online Learning!

Wil je in eigen tijd door onze opleiding Leiderschap, Structuur of Veranderkracht heen? Kies dan voor onze Blended Learning oplossing. We hebben al onze kennis en ervaring vastgelegd en voor jou toegankelijk gemaakt. De opleiding bestaat uit circa 10 heldere video’s met theorie en praktijkvoorbeelden. De modules zijn aangevuld met huiswerkopdrachten die je direct in de praktijk kan toepassen en oefeningen om je kennis te toetsen. Bijhorende formulieren, canvassen en workshops helpen je in de dagelijkse praktijk. Je sluit af met een deelcertificaat Modern Management.

Live Trainingen

De Live Trainingen zijn uniek in de markt. In twee dagen nemen we je mee in de theorie en praktijk van Leiderschap, Structuur of Veranderkracht. Je bent twee dagen actief aan het trainen met alles wat je leert en hoe je het toepast in de praktijk. Je spart met mede- cursisten over je eigen praktijkcases en komt samen tot oplossingen. Na de training kan je direct aan de slag met alles wat je geleerd en geoefend hebt. Je sluit af met een deelcertificaat Modern Management.

Modern Management Journey

Zoek je een continue begeleiding in je reis als modern manager, boek dan een ticket voor de Modern Management Journey en geniet van al het bovenstaande inclusief persoonlijke begeleiding en sessies met reisgenoten.

Jouw Modern Management Journey ziet er als volgt uit:

Tijdens de MMJ word je in 6 of 12 maanden volledig opgeleid tot een complete moderne manager. Samen met jou bepalen we je doelen en leggen we dit vast in een persoonlijk ontwikkelplan.

Per pilaar ziet het programma er als volgt uit:

– 2 dagen live training
– 2 masterclasses (3 uur per sessie)
– 2 groepsessies met reisgenoten (2 uur per sessie)
– 3 persoonlijke coachingsessies van 1 uur online om je met de opdrachten te helpen en je theorie te vertalen naar je eigen praktijk
– Examen en Modern Manager Certificaat

En als cadeau ontvang je 2 jaar toegang tot onze Modern Management Academy om verder te blijven ontwikkelen en je ervaring te delen binnen onze community!

Wat mensen over ons zeggen

 

Testimonials

Wat krijg je in de Academy?

 

Word nu tijdelijk lid voor slechts €50 per maand

Maandelijks programma

Voor leden verzorgen we een maandelijks programma met de nieuwste inzichten op het gebied van Modern Management.

Online Bibliotheek

De drie pilaren Leiderschap, Structuur en Veranderkracht aangevuld met ervaringen en inzichten van experts.

Modern Management Podcasts & Webinar replays

Onze experts op beeld en geluid in dé Modern Management podcast. Alsmede in (gratis) webinars.

Whitepapers, ebooks & cheatsheets

Een bron van inspiratie gevuld met Whitepapers, Podcasts over Leiderschap, Structuur en Veranderkracht

Exclusieve leden events

Het vaste programma wordt aangevuld met exclusieve community sessies en events waar Moderne Managers hun uitdagingen en inzichten delen.

Modern Management Community

Alle leden vormen een groep van gelijkgestemden. Wij geven regelmatig de mogelijkheid om samen te komen en te netwerken.

Wij staan voor jou klaar

 

Onderdeel van Trivorto

Modern Management is onderdeel van Trivorto.

Bij Trivorto en Modern Management Academy werken we met gespecialiseerde experts, trainers en coaches die het verschil maken. Ons team bestaat uit eigen trainers en een vaste groep aan flexibele trainers.

Iedereen heeft zijn eigen krachten, maar één ding hebben we in elk geval gemeen: we durven outside the box te denken en houden ons niet koste wat het kost aan de bestaande frameworks. We mixen en matchen, zodat we kunnen trainen wat jouw organisatie écht nodig heeft.

Zo passen we het DNA van de managers en coaches van de organisatie aan, zodat wij uiteindelijk niet meer nodig zijn.

Dave Boere
Founder & Modern Manager
Gregor Heidinger
Founder & Head Trainer
Claudia Blommestijn
Sales & Community Manager

"Wat men moet leren doen,
leert men door het te doen."

 

#quote #aristoteles

Word lid van de Modern Management Academy!

icon_1r
Maandelijks Programma

Iedere week ontvang jij een nieuwe video van experts in jouw vakgebied. We behandelen maandelijks actuele en relevante onderwerp uit de Modern Management pilaren: leiderschap, structuur en veranderkracht.

icon_2r
Community Evenementen

Wij organiseren voor onze leden live én online events waarin we stof verder uitdiepen en waar er een mogelijkheid is om te netwerken met gelijkgestemden.

icon_3r
Online Bibliotheek

Als lid van de Academy krijg jij toegang tot álle stof van eerdere maanden: video opnames, expert interviews, whitepapers, documenten en veel meer kennis.

Wij werken o.a. met en voor:

 

Referenties