fbpx

Klaar voor de toekomst als manager en/of organisatiecoach

 

Claim jouw gratis Modern Management Starterskit!

Een ster worden in Modern Management?

De Modern Management Starterskit is waar je gratis kunt starten. De Starterskit is tientallen jaren ervaring gebundeld in één pakket.

Voor jou verzorgen we hiermee een speciaal pakket om te kunnen starten met de nieuwste inzichten op het gebied van Modern Management. De drie pilaren Leiderschap, Structuur en Veranderkracht aangevuld met ervaringen en inzichten van experts. Dit wordt aangevuld met een aantal bonus sessies en whitepapers waarin Moderne Managers hun kennis en inzichten delen.

Een bron van inspiratie gevuld met lessen over Modern Management,  Leiderschap, Structuur en Veranderkracht.

Een cadeau voor iedere manager en/of organisatiecoach,
die meer uit zichzelf wilt halen!

Wat krijg je in de Starterskit?

 

De Starterskit is helemaal GRATIS

Introductie in de
Modern Management

Wat is Modern Management? En waarom heb jij dit nodig om optimaal te presteren als manager en/of organisatiecoach? In deze module leggen wij het je uit.

Een exclusief interview
met een expert

Wij interviewen regelmatig experts uit de branche. In deze Starterskit krijg jij hier een uitzending van, die normaliter alleen voor leden beschikbaar is.

Mini Masterclass
"Modern Management"

Een online mini-cursus met daarin video's over de drie pilaren van Modern Management: Leiderschap, Structuur en Veranderkracht.

Online Video's,
Trends & Inzichten

Je krijgt vijf dagen lang een dagelijkse mail en video's met daarin trends en inzichten van experts.

BONUS #1:
Modern Management Whitepapers

De Starterskit wordt aangevuld met exclusieve whitepapers, waarin onderwerpen binnen Modern Management worden uitgelicht.

BONUS #2:
Modern Management Webinar

Bij Modern Management Academy geven wij maandelijks webinars over diverse thema's binnen Modern Management. Jij krijgt hier opnames van in de Starterskit.

Wat mensen over ons zeggen

 

Testimonials

“Gregor gebruikte tijdens de training geen bak met slides, maar gaf juist veel praktijkvoorbeelden. Die eigen inbreng van de trainer vond ik fijn. Door deze training heb ik onder andere inzicht gekregen in wat we nog meer uit onze huidige manier van werken kunnen halen. Ik weet nu waar we kansen laten liggen en wat we in het vervolg anders kunnen gaan doen."

Anton Slager

Scrum Master, KLM

“Kan deze training alleen maar aanbevelen. Twee enerverende dagen, zonder honderden slides, maar in plaats daarvan focus op waar het werkelijk om gaat en waardevolle discussies daaromheen. Daarnaast is Gregor een bijzonder fijn persoon die je in alle rust door de theorie begeleid."

Martin de Ruiter

Freelance Agile Coach, Gemeente Utrecht

“Wat mij aansprak was de compleetheid en toepasbaarheid van het framework, de helderheid van Gregor’s uitleg en het realisme rond het implementeren van SAFe (meer dan een eenvoudige formule tot succes). Door de training ben ik ervan overtuigd geraakt dat SAFe onze organisatie kan helpen om sneller onze strategische doelen te bereiken. "

Cris van der Meer

Service Manager, Port of Rotterdam

“De vibe bij het eerste leden event was positief. De wekelijkse video’s zijn inspirerend en gelijk toe te passen in de praktijk. Ik ben erg benieuwd naar de content voor de komende maanden en hoe mij dit verder helpt."

Patricia Verploegh Chassé

Agile Coach, Immune-IT

“De Academy biedt mij de kans mezelf te verbreden op een ander werkgebied."

Frank van Beek

Eigenaar, Buro Heibeek B.V.

“De Academy geeft mij de mogelijkheid om met anderen in contact te zijn, mezelf scherp te houden en continue te blijven ontwikkelen. De opnames zijn doeltreffend en van goede kwaliteit en inhoud. Op dit moment sluiten de onderwerpen veranderkracht en structuur het meest aan bij mijn persoonlijke interesse. De ervaringen, theorie en de mogelijkheden die door Trivorto wordt geboden zorgen ervoor dat ik niet zelf het wiel hoef uit te vinden en mijn kennis op hoog niveau kan houden."

Meinte Rebel

Agile Coach, Meinte Rebel Consultancy

Wij werken o.a. met en voor:

 

Referenties

Ja, ik wil die Starterskit!

 

Modern Management

Wij sturen de Starterskit naar jouw e-mailadres. Mocht je binnen 24 uur niets hebben ontvangen, bekijk dan jouw spambox en/of stuur dan een bericht naar claudia@trivorto.com.

“Hoi, ik ben Claudia Blommestijn.
Community Manager bij Modern Management Academy.
Ik help je graag!”