fbpx
Laden Evenementen

Webinar: “Leer hoe je een Pi planning doet als een pro”

Tijdens dit Modern Management webinar delen we onze kijk op de kracht van de PI planning . We vertellen wat het doel is en hoe het ideale proces eruit ziet. Een PI planning is zoveel meer dan een plan. Het helpt je gedrag van je organisatie transparant te maken. Wij delen tijdens dit webinar onze belangrijkste observaties en geven tips hoe je hiermee om kan gaan.

Het tweede deel van het webinar is een Q&A. Dit is een open vragenronde, waarin jij als deelnemer jouw vragen kunt stellen aan de experts die dit webinar hosten.

Overige informatie: 
Datum:  Donderdag 14 januari 2021
Tijd:        16:00 – 17:00 uur
Experts: Dave Boere & Gregor Heidinger

Wij hosten dit webinar via Big Marker. Schrijf je nu direct in via onderstaande link:

Gratis Webinar | Leer hoe je een Pi planning doet als een pro

Met jouw aanmelding zorg je ervoor dat je van te voren de link ontvangt om het webinar te kunnen volgen. Heb je 12 uur voor het webinar nog niets ontvangen? Check dan je SPAM box. Of stuur een mail naar claudia@trivorto.com.

Mocht je mensen weten waarvoor dit webinar ook van waarde is zeg het voort?. Naast dat we webinars organiseren delen we ook veel GRATIS content via onze Academy. Hoe meer mensen zich GRATIS bij ons aansluiten hoe meer we met gelijkgestemden elkaar kunnen stimuleren, inspireren, en van elkaar leren.

Days
Hours
Minutes
Seconds
  • Dit evenement is voorbij.
  • Start Time
    14 januari @ 16:00
  • End Time
    14 januari @ 17:00