fbpx

Hierbij jouw certificaat

 

Gefeliciteerd met jouw gratis Modern Management Starterskit Certificaat!

Fantastisch dat jij mee hebt gedaan met de Modern Management Academy Starterskit. Je bent een week bezig geweest met stof uit de Modern Management filosofie. 

Tijdens onze unieke Modern Manager Journey (een opleiding voor topmanagers en/of -organisatiecoaches) delen wij persoonlijke certificaten uit.

Omdat jij je afgelopen week hebt ingezet voor de basis van het Modern Management willen wij je ook belonen voor jouw inzet met een digitaal certificaat.

p.s. Uiteraard zouden wij het leuk vinden als je het certificaat deelt op social media. Tag dan @modernmanagementacademy met de hashtag #modernmanagement. Gefeliciteerd met de afronding van de Starterskit!

 

Doe dan mee aan onze aankomende Modern Manager Journey

 

Wil je verder leren naar topmanager en/of -organisatiecoach?

Wat mensen over ons zeggen

 

Testimonials

“Gregor gebruikte tijdens de training geen bak met slides, maar gaf juist veel praktijkvoorbeelden. Die eigen inbreng van de trainer vond ik fijn. Door deze training heb ik onder andere inzicht gekregen in wat we nog meer uit onze huidige manier van werken kunnen halen. Ik weet nu waar we kansen laten liggen en wat we in het vervolg anders kunnen gaan doen."

Anton Slager

Scrum Master, KLM

“Kan deze training alleen maar aanbevelen. Twee enerverende dagen, zonder honderden slides, maar in plaats daarvan focus op waar het werkelijk om gaat en waardevolle discussies daaromheen. Daarnaast is Gregor een bijzonder fijn persoon die je in alle rust door de theorie begeleid."

Martin de Ruiter

Freelance Agile Coach, Gemeente Utrecht

“Wat mij aansprak was de compleetheid en toepasbaarheid van het framework, de helderheid van Gregor’s uitleg en het realisme rond het implementeren van SAFe (meer dan een eenvoudige formule tot succes). Door de training ben ik ervan overtuigd geraakt dat SAFe onze organisatie kan helpen om sneller onze strategische doelen te bereiken. "

Cris van der Meer

Service Manager, Port of Rotterdam

“De vibe bij het eerste leden event was positief. De wekelijkse video’s zijn inspirerend en gelijk toe te passen in de praktijk. Ik ben erg benieuwd naar de content voor de komende maanden en hoe mij dit verder helpt."

Patricia Verploegh Chassé

Agile Coach, Immune-IT

“De Academy biedt mij de kans mezelf te verbreden op een ander werkgebied."

Frank van Beek

Eigenaar, Buro Heibeek B.V.

“De Academy geeft mij de mogelijkheid om met anderen in contact te zijn, mezelf scherp te houden en continue te blijven ontwikkelen. De opnames zijn doeltreffend en van goede kwaliteit en inhoud. Op dit moment sluiten de onderwerpen veranderkracht en structuur het meest aan bij mijn persoonlijke interesse. De ervaringen, theorie en de mogelijkheden die door Trivorto wordt geboden zorgen ervoor dat ik niet zelf het wiel hoef uit te vinden en mijn kennis op hoog niveau kan houden."

Meinte Rebel

Agile Coach, Meinte Rebel Consultancy

Wij werken o.a. met en voor:

 

Referenties